TCP request node from USR-TCP232-306

Hi All,
I am trying to communicate with the RS422 using USR-TCP232-306 (RS422 to Ethernet converter) and then receive data using TCP request node. I saw a similar topic here, but I am still not sure if I am doing it correctly.
My flow:

[{"id":"3207ee2f4af21039","type":"debug","z":"28f88c989cf26ddc","name":"tcp req","active":true,"tosidebar":true,"console":false,"tostatus":false,"complete":"true","targetType":"full","statusVal":"","statusType":"auto","x":630,"y":120,"wires":[]},{"id":"a3e407bada526871","type":"inject","z":"28f88c989cf26ddc","name":"","props":[{"p":"payload"},{"p":"topic","vt":"str"}],"repeat":"","crontab":"","once":false,"onceDelay":0.1,"topic":"","payload":"[\"0x04\",\"0x30\",\"0x30\",\"0x31\",\"0x31\",\"0x50\",\"0x56\",\"0x05\"]","payloadType":"bin","x":170,"y":120,"wires":[["34e7b434aa83a16a"]]},{"id":"34e7b434aa83a16a","type":"tcp request","z":"28f88c989cf26ddc","name":"","server":"192.168.10.34","port":"23","out":"time","ret":"string","splitc":"3000","newline":"","tls":"","x":400,"y":120,"wires":[["3207ee2f4af21039"]]}]

The view of command example from datasheet of equipment with RS422, see below:
image

I am getting connection to the TCP server on USR-TCP232-306 according to the status label, but I am getting no answer and my connection is never interrupted although I set close session after 3 seconds. My end debug node is empty. What I am doing worng?

This topic was automatically closed 60 days after the last reply. New replies are no longer allowed.